Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Prøv SMART-træning på egen krop, mød biblioteker fra hele landet, der tilbyder helt nye oplevelser for deres brugere eller hør om DGIs naturtræningseksperimenter. Kort sagt: Lad dig inspirere til et aktivt liv med gode oplevelser. Hele livet.

Vi byder på lidt godt til ganen og glæder os til at fortælle om projektets foreløbige resultater og fremtidige planer. Vi vil også gerne høre hvad du synes, vi skal gøre anderledes.

Deltagelse er gratis, men forhåndstilmelding nødvendig. Klik her

Hvad er Hold Hjernen Frisk?

Hold Hjernen Frisk er en række meget forskellige aktiviteter på biblioteker, i idrætsforeninger og ude i naturen. Hold Hjernen Frisk er et landsdækkende projekt, som kører på forsøgsbasis i to år.

Med projektet vil vi brede viden fra forskning om hjernen ud til så mange mennesker som muligt. Hold Hjernen Frisk er ikke et forskningsprojekt, men vi undersøger, hvad deltagerne i projektet får ud af at deltage.

Med i projektet er DGI, Slots- og Kulturstyrelsen og forskningscenteret Center for Sund Aldring på Københavns Universitet. Hold Hjernen Frisk er støttet af Nordea-fonden.