Støttet af:
 
Privatlivspolitik 2018-09-13T11:32:39+00:00

Cookie- og privatlivspolitik for Hold Hjernen Frisks hjemmeside

Formålet med politikken er at oplyse om, hvordan Hold Hjernen Frisk sætter cookies på vores webside, og hvordan vi indsamler og bruger oplysninger i forbindelse med trafik på websider.

Om cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger holdhjernenfrisk.dk, modtager du automatisk en eller flere cookies. For det meste indsamler cookies anonyme data, men der indsamles også IP-adresser, som er personhenførbare data. Endvidere kan cookies indsamle personlige informationer.

Hold Hjernen Frisk deler ikke data med tredjepart, men flere af de services, der har cookies på vores sites, deler data med tredjepart.

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Bemærk at cookies fornyes ved hvert besøg.

Sådan undgår eller sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, har du mulighed for at slette dem igen eller blokere for cookies:

Sådan sletter eller blokerer du cookies (information fra minecookies.org)

Benytter du en browser, som ikke er på listen fra minecookies.org, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

Cookies på holdhjernenfrisk.dk

Hold Hjernen Frisk bruger cookies til at give brugerne den bedste oplevelse af vores webside f.eks. ved afspilning af video.

Vi bruger desuden cookies til at lave webstatistik på besøg og besøgsmønstre. På den måde får vi mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så det passer med brugernes besøgsmønstre.

Cookies til statistik

Hold Hjernen Frisk anvender analyseværktøjer til at udarbejde statistik over brugernes færden på siden. De bruges blandt andet til at lave statistik over hvilke sider, der bliver besøgt, hvor længe brugeren er på siden, rækkefølgen af sidevisninger, og hvad der bliver klikket på. Disse services behandler oplysningerne på vegne af Hold Hjernen Frisk. For at indsamle statistik over brugen af siden anvender vi en række systemer, der alle lægger cookies:

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager

Disse udbydere lægger cookies på vores side for at indsamle anonymiserede data om brugernes adfærd.

Du kan fravælge cookies fra Google her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Du kan fravælge cookies fra Hotjar her: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out

Sociale medier

Hold Hjernen Frisk viser indhold fra YouTube, på vores webside. Her sættes cookies for bl.a. at huske indlogning eller for at kunne vise eller dele indhold.

Der sættes cookies fra:

  • Youtube

Disse cookies indsamler både anonyme data og personhenførbare data – bl.a. IP-adresse og besøgt side, og kan dele data med tredjepart. Hvis du samtidig med dig besøg er logget ind på én af tjenesterne, er det muligt for dem at kombinere de data med din profil.

Brug af personoplysninger

Hold Hjernen Frisk videregiver eller sælger ingen persondata til tredjepart.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondatafordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Kontakt vedrørende personoplysninger

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Databeskyttelsesloven og Persondatafordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har endvidere ret til at blive slettet fra Hold Hjernen Frisks databaser (Right to be erased) og ret til at al historik om din adfærd slettes (Right to be forgotten).

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Hvis du ønsker at få besked om hvilke data, Hold Hjernen Frisk har, skal du kontakte Hold Hjernen Frisk på nedenstående kontaktoplysninger.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Hold Hjernen Frisk
Blegdamsvej 3b
2200 København N
Telefon: + 45 35 32 12 63
Email: gitte.frandsen@sund.ku.dk