Støttet af:
 

Prøv noget nyt i 30 dage

Din hjerne elsker udfordringer. Så hvorfor ikke give sætte den lidt på prøve? En enkelt måned er nok til at skabe en ny vane, eller vænne sig af med en gammel.
”Tænk på noget du har haft lyst til at gøre, men aldrig har fået gjort? Prøv det så i 30 dage!”

Så simpelt er budskabet fra Matt Cutts i sit foredrag, der er set næsten 9 millioner gange på internettet. Til daglig er han softwareingeniør hos Google. For et par år siden følte han, at han var kørt fast. Så besluttede sig for, at der skulle ske noget nyt.

Få mere ud af tiden
Siden da har han givet sig selv et hav af 30-dages udfordringer, store såvel som små. Han har både kvittet sukker i en måned og skiftet den daglige togtur på arbejde ud med en cykeltur. De mange projekter gjorde at han fik mere ud af sin tid:

”I stedet for at månederne bare fløj forbi og blev glemt, blev de meget mere mindeværdige” siger han og viser et fotografi af en skov på skærmen bag sig. Billedet er fra en måned, hvor han tog et nyt billede hver dag: ”Jeg husker præcis hvor jeg var, og hvad jeg lavede den dag” tilføjer han.

Små og store udfordringer
Hvis du starter i det små, er du ifølge Matt Cutts mere tilbøjelig til at holde ved efter de 30 dage er gået. Derfor kan der dog stadig være grund til at give dig selv og din hjerne nogle store udfordringer også: ”Der er intet galt med store, skøre udfordringer. Faktisk, så er de rigtig sjove. Men det er mindre sandsynligt at de holder” siger han

Hvad end du finder på, kan du ifølge Matt Cutts ligeså godt gå i gang i dag fremfor i morgen: ”Jeg garanterer dig, at de næste 30 dage kommer og går lige meget hvad. Så hvorfor ikke finde på noget, som du altid gerne har villet prøve og giv det et forsøg i de næste 30 dage” slutter han.

2018-06-29T15:34:39+00:00 Categories: Gode råd|